tietoa palveluista

Palvelut

hammaslaminaatit

Hampaan ulkonäköä voidaan parantaa myös hammaslaminaattien avulla. Hammaslaminaateilla tarkoitetaan hampaan pinnalle kiinnitettäviä kuoria. Ennen hammaslaminaatin valmistamista on hammaslääkärin syytä tehdä kattavat tarkastukset ja arvioinnit. Yhdessä suunnitellaan ja sovitaan mikä on paras ratkaisu.

Ensin tehdään tarvittavat tarkastukset ja suunnittelut. Tämän jälkeen hampaan pinnasta ja kärjestä hiotaan tarvittava määrä omaa hammasta pois. Hampaista otetaan jäljennökset, jotka lähetetään hammaslaboratorioon. Hampaisiin laitetaan väliaikainen laminaatti, kunnes pysyvät laminaatit saadaan asennettua. Lopuksi väliaikainen laminaatti poistetaan ja pysyvä kiinnitetään paikoilleen. Hammaslaminaatti teetätetään yleensä lasikeramiasta, mutta myös muista materiaaleja voidaan käyttää.

Laminaatteja voidaan tehdä myös yhdistelmämuovista jolloin hampaita ei yleensä tarvitse hioa lainkaan. Tulokset ovat esteettisesti loistavia ja etuna on se että hampaan pinta pysyy ehjänä muovin alla. Yhdistelmämuovilaminaattien elinikä on kuitenkin lyhyempi kuin keramisten laminaattien.

Hoidon kulku

050 529 0969

Hammaslääkärin PÄivystys

soita kun tarvitset apua